Ochrana osobních údajů

Pro Váš klid uvádíme přehled toho, jak zacházíme s osobními údaji. Tento přehled může být čas od času aktualizován z důvodu změny používaných technologií nebo směru naší činnosti. Poslední aktualizace: 1.6. 2018

Jaké údaje shromažďujeme?

Uživatelé webu

Tyto stránky sbírají data o jejich používání pomocí služby Google Analytics. Jsou to například IP adresa, doba strávená na stránce a podobně. Děláme to za účelem vylepšování stránek a sledování návštěvnosti. Nevyužíváme rozšířené funkce pro remarketing nebo sběr demografických údajů.

Kontaktní formulář

Když vyplníte kontaktní formulář, budeme se snažit Vám co nejdříve odpovědět.

Jaké údaje? E-mail (a obsah zprávy)
Kdo to uvidí? My fotografové:
Jakub Sklenář
Bára Sklenářová Stűndlová

Správce webu a konzultant:
Pavel Vosyka
Proč? Abychom Vám mohli odpovědět a domluvit focení.

Správce webu dohlíží aby e-maily chodily v pořádku a na základě obsahu zprávy může konzultovat například další vylepšení webu (aby byly opakovaně dotazované informace zveřejněny na webu apod.).
Smíme to? Ano. Odesláním formuláře nám k tomu udělujete souhlas.

Je to v souladu se zákony, které v této zemi upravují ochranu osobních údajů:

  • nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů
  • zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů
Jak dlouho budete mou zprávu uchovávat?Zprávu máme uloženou v naší e-mailové schránce na neurčito, nejdéle však do Vašeho odvolání.
Jak mohu souhlas odvolat?Napište nám e-mailem nebo využitím poptávkového formuláře.

Fotografie zveřejněné na webu

Fotografie, kde jsou detailně viditelné obličeje, obvykle zveřejňujeme se souhlasem těchto osob nebo jejich zakonných zástupců (rodičů).

Soukromá alba

Soukromá alba jsou publikována pro osobní potřebu našich klientů a přístup k nim není veřejný. My – Bára a Kuba – album vytváříme a máme tedy k němu přístup. Správce webu má z principu také možnost takové album vidět.